Hirdetés

Készül egy új Superhot játék, de nem biztos, hogy játszhatunk vele

|

Egy csapatnak megtetszett a Superhot ötlete, és az eredeti fejlesztők támogatásával készítenek teljes értékű játékot, ami olyan lesz, mint a Superhot, csak japán környezetben.

Hirdetés

Mind a Superhot, mind annak VR változata fantasztikus és egyedi élmény volt, szívesen látnánk ilyenből még többet.

Hirdetés

A Superhot Team még nem jelentett be folytatást, viszont a tokiói GameTomo már dolgozik a Superhot JP-n (a végleges neve valószínűleg más lesz), mely egy új történetet mesél el szamurájkastélyokkal, karaoke bárokkal és sebesvonatokkal, tehát jellegzetes japán helyszínekkel. 15-18 hagyományos pályára és 3-4 végtelen összecsapásra számíthatunk, használhatunk íjat és nyilakat, de az időlassítás, az ellenfelek, az alapok maradnak. 

Sajnos egyelőre úgy tervezik, hogy csak Japánban adják ki, kizárólag PC-re és PS4-re, de ha az első változat elkészül, nem kizárt, hogy nyugati megjelenés is szóba jöhet. Dátum még nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)