Hirdetés

Superhot VR - új kihívásokat hoz a Forever update

|

A Superhot VR már egy ideje elérhető Oculus Riftre, de a fejlesztőcsapat a megjelenéskor megígérte, hogy kapni fogunk vadonatúj módokat is, amikre most derült fény.

Hirdetés

A Superhot VR megpróbál kiaknázni minden potenciált, amit csak a virtuális valóság nyújthat, köszönhetően annak, hogy az időmanipulációs lövöldözést ötvözi az Oculus Rift technológiájával. A Superhot VR-változata felfrissített sztorival és olyan egyedi tartalmakkal várta a felhasználókat, mint az új akciójelenetek és pályák, de ez csak a kezdet.

A Superhot Team most előrukkolt a Forever frissítés első részleteivel, amely vadonatúj játékmódokat ad hozzá az alapjátékhoz. Lesz olyan opció, ahol csak a fejlövésekkel operálhatunk; versenyezhetünk saját magunkkal a minél jobb eredmény elérése érdekében időlassításban és valós időben; megpróbálhatjuk teljesíteni a játékot lövés nélkül; a hardcore mód gyorsabb ellenfeleket és kevesebb reakcióidőt biztosít; a 10 perces kihívásban pedig mindösszesen ennyi időnk lesz teljesíteni az egész játékot. Unatkozni tehát nem fogunk.

A Forever update-ről a jövő hónapban árulnak el még ennél is többet, akkor remélhetőleg majd azt is bejelentik, hogy mikor kapjuk meg a Superhot VR-hoz

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)