Hirdetés

Az Until Dawn alkotói több platformra is fejlesztenének játékot

|

A Supermassive Games fejlesztőcsapat legtöbb játékát csak a Sony konzoljára jelentette meg, de a jövőben ez változhat.

Hirdetés

Az Until Dawn alkotóinak összesen két címe volt, ami nem élvezte a Sony valamely konzoljának exkluzivitását. A 2008-ban alakult Supermassive Games vezérigazgatója, Pete Samuels arról beszélt interjújában, hogy következő játékaik más platformokra is ellátogathatnak.

Amióta megalakult a fejlesztőcsapat, vagyis az elmúlt 8 évben szorosan együtt dolgozunk a Sonyval. Szerettem, remekül lehetett együtt dolgozni velük, és kialakult közöttünk egy erős kapcsolat. Úgy gondolom, az a sok munka, amit velük csináltunk összhangban volt azzal, hogy mi mit akartunk csinálni, és merre akartunk haladni. De igen, egy független fejlesztőcsapat vagyunk, és elszántak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy játékaink szélesebb közönséget érjenek el.

Ti örültök, hogy többeknek lesz lehetőségük kipróbálni a csapat új játékait? Hogy tetszett az Until Dawn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)