Hirdetés

Surgeon Simulator: Anniversary Edition - jövő héten újra műtünk

|

Tavaly áprilisban jelent meg PC-re, idén márciusban iPadre, most pedig az eddigi legteljesebb kiadás jön, húsz kegyetlen műtéttel.

Hirdetés

A Surgeon Simulator még akkortájt jelent meg, amikor a „Simulator” utótag nem azt jelentette, hogy egy borzalmas minőségű, csak a poén kedvéért kiadott, de azért nem ingyenes játékkal van dolgunk.

Igaz, hogy a Surgeon Simulator sem veszi magát komolyan (azért nem kell szakmabelinek lenni, hogy tudjuk, egy valódi műtét máshogy néz ki), de a Bossa Studios rengeteg munkát fektetett abba, hogy lehetőséget adjon nekünk a boncolásra és a belső szervek hétköznapi használati tárgyakra cserélésére. A PC-s és az iPades verzió operációit egybegyúrva megszületett a Surgeon Simulator: Anniversary Edition, ami augusztus 13-án jelenik meg, csak és kizárólag PlayStation 4-re. A doki kezét a DualShock 4 mozgatásával tudjuk majd irányítani, de hogy pontosan hogy működik az egész, az még nem világos. Húsz műtétet végezhetünk el öt különböző helyszínen (például az űrben), ezeket is láthatjátok az alábbi videóban. Meg azt, hogy ismert Youtuberek, például PewDiePie, hogyan szerencsétlenkednek.

Melyik a kedvenc műtétetek a Surgeon Simulator játékokban? Egy jó kis szemtranszplantáció? Vagy a fogorvososdi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)