Hirdetés

Surrogates - trailer

|

Az egyre jobban kopaszodó Bruce Willis most egy képregényadaptáció főhősének bőrébe bújik.

Hirdetés

A Surrogates Rob Vendetti ötrészes, nem túl híres képregénye alapján készül. A történet 2054-ben játszódik, ahol az emberek már annyira lusták, hogy otthonról irányítják autentikus robot másukat. Teljesen olyan, mintha ők járnának-kelnének az utcán, minden mozdulatukat, érzésüket az ember irányítja.

Egyszercsak valaki elkezdi levadászni ezeket az élettelen testeket, s Greer ügynöknek (Bruce Willis) ki kell mozdulnia a lakásából, hogy az ügy nyomába eredjen személyesen. A filmet Jonathan Mostow rendezi, akit a Terminátor 3 rendezői székéből is ismerhetünk többek között. Alább látható a film trailere, az alapján mindenki levonhatja a következtetést, hogy neki tetszik-e az ötlet egyáltalán. A filmhez egy ötletes honlap is készült, mely olyan, mintha a robotgyártó cég hivatalos honlapja lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)