Hirdetés

Surviving Mars bejelentés - a Tropico készítőivel megyünk a vörös bolygóra

|

A városépítő stratégiákban járatos csapattal szövetkezett a Paradox Interactive, hogy egy új kolóniaépítő játékot hozzanak, a Surviving Mars címe alapján pedig nem lesz könnyű dolgunk.

Hirdetés

A Paradox gondozásában már megjelent egy egészen sikeres városépítő stratégia, a Cities: Skylines, de a saját világunk feldolgozása mellé egy sci-fi témájú játékot is kiadnak. A Surviving Mars mögött ráadásul nem kezdők, hanem az utóbbi három Tropico-játékot és a Victor Vrant is jegyző Haemimont Games áll.

Hirdetés

Ahogy arra számíthattok, újonnan megalapított kolóniánk kapcsán az első kihívás az önfenntartás elérése lesz, de nem csak a nyersanyagok tologatásával töltjük majd az időnket. A Surviving Mars inspirációja részben Asimov és Clarke klasszikus sci-fi műveiben keresendő, így a játék látványvilága is azt fogja tükrözni, hogyan képzelték el a jövőt mondjuk a hatvanas években. Ráadásul egy csomó rejtély is akad majd, amik izgalmas küldetések kezdőpontjai lesznek.

A 2018-as megjelenést ígérő városépítő stratégia játékmenetét egyébként részben véletlenszerű tech-fa, egyedi személyiséggel bíró telepesek és a specializációk szerint átalakuló, különleges tulajdonságokat kapó kolóniák hivatottak feldobni. A Surviving Mars később még izgalmasabb lehet, ugyanis a Haemimont csapata kiterjedt modtámogatást is ígér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)