Hirdetés

Posztapokaliptikus folytatást kap a Surviving Mars

|

Az árulkodó című Surviving the Aftermath már egy rövidke beharangozó trailert is kapott.

Hirdetés

A Surviving Mars egy rendkívül szórakoztató stratégiai játék lett, melyben nem csak a túléléssel, de egy virágzó társadalom létrehozásával is próbálkozhattunk a vörös bolygó felszínén. A műfaj kedvelőinél remek fogadtatásra találta a Paradox és a Haemimont Games játéka, így nem meglepő, hogy már zajlanak a munkálatok a következő részen, amiben egy hasonlóan barátságtalan környezetben, egy posztapokaliptikus világban próbálhatjuk ki, hogy mennyire vagyunk rátermett vezetők.

Hirdetés

A Surviving Mars egyik legfőbb erénye az volt, hogy remekül szimulálta le azokat a döntéseket, amiket egy emberi kolóniának mindenképpen meg kell hozni, a túlélés és a fejlődés érdekében; nem pusztán az erőforrásainkat kellett helyesen beosszuk, de fontos volt, hogy kellő ütemben előrelépjünk technológiailag és azt is el kellett döntenünk, hogy milyen társadalmat tervezünk létrehozni. A jelek szerint ez a következő részben sem változik majd, mivel a fejlesztők mindenképp a meglévő alapokra szeretnék felhúzni az új játékot:

"A Surviving Mars megdöbbentő sikere láttán tudtuk, hogy valami különleges van a kezünkben és új utakat akartunk keresni, hogy még jobban kiaknázzuk a túlélő-menedzser játékmenetben rejlő lehetőségeket. A Surviving the Aftermath lehetőséget nyújt nekünk arra, hogy kísérletezzünk, új és érdekes utakat próbáljunk ki, amikről úgy gondoljuk, hogy a játékosaink szeretni fogják őket."

A bejelentéshez egyből kaptunk egy előzetest is, melyben az atmoszférán áttörő meteorokat láthatunk, melyek valószínűleg nem lesznek kifejezetten jó hatással a civilizációra. Ezt a trailert itt nézhetitek meg:

A Surviving the Aftermath előreláthatólag 2020-ban jelenik meg, de valószínűleg még a hónap végéig kapunk részleteket róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)