Hirdetés

Sushi for Everyone!

|

Akinek álma, hogy egyszer egy japán konyhát vezessen, az szeretni fogja a mai játékunkat.

Hirdetés

Őszintén szólva én sohasem rajongtam a halért, főleg nem a nyers halért, amibe mindenféle érdekes dolgot pakolnak a szigetország lakói. Inkább a kínai. Abból is a pirított tészta szezámmagos csirkével. Hmmm... de mielőtt még nagyon elkalandoznék, tekintettel azokra, akik mégis inkább a japán ételeket szeretik, ám legyen, nyissuk meg a 26501. Sushi éttermet is!

A Sushi Chef-ben a feladat adott: éhes ember bejön, mondja hogy mit enne, mi megnézzük a receptet, majd összedobáljuk a hozzávalókat, betekerjük (de nem szívjuk el...), aztán kimegy a futószalagra, éhes ember jóllakik, mi meg megkapjuk érte a pénzt, amiből újabb hozzávalókat vásárolhatunk, illetve újratölthetjük a raktárkészletet. Mindenki jól jár. Ha véletlenül rosszul raknánk össze egy sushi-t, akkor az végtermék formájában jelenik meg, melynek még szeme és szája is van. Ennek ellenére nem túl étvágykeltő. Még utolsó pillanatban lekaphatjuk a futószalagról, így nem veszítünk el túl sok vásárlót. Egyébként a tányérokat sem árt visszaszedni, ha sokat szedünk össze gyorsan, akkor még kombó pontot is kapunk. Tök jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)