Hirdetés

Süssünk GeForce FX-et!!!

|

Háááát gyerekek... én még nem próbáltam, de jobb, ha tudtok róla. Szóval arról vagyon szó, hogy egy igencsak szigorú hibát találtak a legújabb NVIDIA Detonator driverekben (v43.45). Ez a jelenség azonban csak és kizárólag az 5800-as GeForce FX-ek esetében lép életben. Lényegében annyi történik, hogy a driver automatikusan kikapcsolja az új hűtőrendszert, amikor nem 3D-s alkalmazást futtatunk (csak azért, hogy ne búgjon feleslegesen). És itt jön a bibi. A Windowsban is megtalálható 3D-s képernyővédők, program szinten bizony 2D-s alkalmazások, vagyis kikapcsolt ventillátorral futnak 3D-s stufák. Mint ilyen, természetesen oda is kozmálhatja a kártyát... szóval csak vigyázzatok!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)