Hirdetés

Sven Co-op - már ingyen is játszhatjuk a kooperatív Half-Life-ot (videó)

|

Az eredeti Half-Life mellett sok más kooperatív pályát is tartalmazó Sven Co-op több mint tíz év modként való fejlesztés után önálló játékként is megjelent, ráadásul fizetnünk sem kell érte.

Hirdetés

A Half-Life részeit mindig is szerettük volna kipróbálni egy csapattal is, amit mindkét játék esetében egy-egy ismertté vált modnak hála meg is tehetünk. Míg a Half-Life 2-es Snyergy egy viszonylag egyszerű mod, az első rész hasonló alkotása, a Sven Co-op egészen 2016-ig fejlesztés alatt állt.

Így a modderek csapata felcsavarta a nehézséget az ellenségek és a fejtörők tekintetében is, hogy a csapatos élményhez igazítsák az 1997-es shootert. Persze mivel a mod már több mint egy évtizede létezik, a Half-Life sztorija mellett rengeteg másik pálya és több pályából álló összefüggő kampány is készült, amit mostantól ingyen megszerezhetünk. A Sven Co-op ugyanis önállóan is megjelent a Steamen, amit még 2013-ban engedélyezett a mod készítőinek a Valve. Az is mutatja, milyen oldschool gamer srácok készítették a modot, hogy az alábbi trailer kiadása mellett egy IRC chatszobában tartottak megjelenési bulit az 5.0-ás verzió rajtjakor.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)