Hirdetés

SW: Force Unleashed - Élen nyitott az Egyesült Királyságban

|

Pár napja debütált a LucasArts utolsó házon belüli fejlesztése, a Force Unleashed, mely azonnal az élen nyitott Angliában.

Hirdetés

Két hétig vezette a szigetország eladási listáit a Pandemic Studios játéka, a Mercenaries 2, azonban a morcos kinézetű zsoldoskatona is kevésnek bizonyult az Erős sötét oldalának ismerőjével, Darth Vaderrel és titkos tanítványával. A LucasArts utolsó házon belüli és reményekkel teli produkciója tehát azonnal megszerezte az aranyérmet, ráadásul mögötte komoly átrendeződés állt be, ugyanis a korábbi dobogósok mindegyik komolyat zuhant. A Mercenaries 2 például a hatodik helyre esett vissza, a Tiger Woods PGA Tour 09 pedig az ötödikre. A múlt heti harmadik helyezett, a Spore az utolsó pozíciót kaparintotta meg.

starwarsforceunleashed10.jpg
 

  1. Star Wars: The Force Unleashed (LucasArts)
  2. Wii Fit (Nintendo)
  3. Mario Kart Wii (Nintendo)
  4. Warhammer Online: Age Of Reckoning (EA)
  5. Tiger Woods PGA Tour 09 (EA)
  6. Mercenaries 2: World In Flames (EA)
  7. Wii Play (Nintendo)
  8. Carnival: Funfair Games (2K)
  9. TNA Impact! (Midway)
  10. Spore (EA)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)