Hirdetés

SW: Force Unleashed - Készül PC-re?

|

A negatív kritikák ellenére úgy fest, hogy a korábban csak konzolra meghirdetett Force Unleashed mégis ellátogat PC-re.

Hirdetés

Hétvégén számoltunk be a Star Wars: Force Unleashed hűvös fogadtatásáról. A San Fransisco-i csapat utolsó házon belüli fejlesztését a külföldi kritikusok nagyon csúnyán lehúzták. Az EGM legénységének pontszáma majdnem súrolta a csúfos 50%-ot, így a most felröppent PC-s verzióról szóló szóbeszédet tessék kicsit visszafogottan fogadni.

starwarsforceunleashed2.jpg
 

Az egyik internetes magazin munkatársa az NVIDIA saját rendezvényén, az NVISION 08-on tett szert egy olyan hangfelvételre, amelyen Vik Sohal, a Pixelux Entertainment COO-ja egyértelműen megerősíti, hogy a most felkerült PS3-as és X360-as demó mellett rendelkeznek egy PC-s verzióval is. Az ügy érdekessége, hogy az úriember cége felelős a Force Unleashed fizikai megvalósításának technikai oldaláért, így talán igaz is lehetne a hír, ha a LucasArts részéről nem cáfolták volna meg azonnal Sohal szavait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)