Hirdetés

SW: Force Unleashed - Szeptember közepén!

|

A LucasArts ma végre hivatalos dátummal látta el a legújabb Csillagok háborúja témájú produkcióját, a The Force Unleashedet.

Hirdetés

Ma délelőtt jelentettük, hogy Jim Ward februári hirtelen távozása után LucasArts végre új vezérigazgatót nevezett ki. Az örömteli hírt megfejelték egy Force Unleashed debütáló dátummal is.


A frissen kiadott sajtólevél szerint a tengerentúlon szeptember 16-tól lesz kapható a stuff, míg Ázsiábn szeptember 17-től, az európai régióban pedig szeptember 19-től lesz megvásárolható Darth Vader titkos tanítványának sötét kalandja. Érdekesség, hogy a hétvége folyamán a SpikeTV és a Gametrailers is foglalkozik majd a játékkal, így könnyen megeshet, hogy friss látnivalókat és információkat kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)