Hirdetés

S.W.A.P - egy FPS, ahol senkinek nincs fegyvere

|

Aki már túl könnyűnek érzi az FPS játékokat úgy, hogy bármikor csak úgy lepuffanthatja a másikat, annak a S.W.A.P egy érdekes alternatívát jelenthet.

Hirdetés

Az arena shooterek feltámadása nem az egyetlen új divat a lövöldözős játékok világában, egyre több fejlesztő próbál olyan FPS-ekkel előállni, amik valamilyen módon megtörik a megszokott konvenciókat, gondoljunk csak a múltkor bemutatott Screencheatre, ahol minden játékos láthatatlan. A Chaos Theory Games is szeretné felrázni a bejáratott formulát, ugyanis a szokásos lövöldékkel ellentétben a S.W.A.P című játékban senkinél nem lesz fegyver.

Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki csak ácsorog vagy lökdösi a másikat, ennél sokkal rafináltabb a koncepció. A játékban minden játékos ki tud majd lőni egy lövedéket, amivel ha eltaláljuk az ellenfelet, akkor helyet cserélünk vele. Ez egy általános esetben még nem lenne túl nagy probléma, de a SWAP pályái tele vannak halálos csapdákkal és végtelen szakadékokkal. Így az elsődleges taktika az lesz, hogy ügyes helyezkedéssel és a csere jó időzítésével valahogyan a végzetébe vezessük az ellenfelünket.

Az alábbi rövidke trailer aránylag jól bemutatja a lényeget, de akit jobban érdekel, az akár le is tölthet egy ingyenes verziót a játékból, illetve támogathatja egy közösségi gyűjtés indítását, hogy a srácok a következő szintre emelhessék a koncepciót.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)