Hirdetés

SWAT 4 infók

|

A Homelan elbeszélgetett a SWAT 4 producerével, Rob Irving-gel, aki néhány érdekes infóval szolgált az alkotással kapcsolatban. Még egy képet is adott az interjúhoz, melyet alant láthattok. Nézzünk pár részletet, a teljes interjút itt olvashatjátok:

"Célunk egy méltó folytatást készíteni a SWAT 3 után. Mindezért az előző játék legjobb elemeit beleépítettük, tökéletesítettük a grafikát, az MI-t, a csapat taktikákat. Az Unreal engine remek lehetőségeket adott a kezünkbe, mi pedig ezeket ki is használjuk. Akárcsak a korábbi rész, ez sem egy történetvezérelt játék. Lényegében egy taktikai szimuláció, teljesen különálló küldetésekkel. Természetesen ezúttal is az éppen aktuálisan is használt SWAT fegyverekkel nyomulhattok a játékban".

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)