Hirdetés

Csak 24 óráig ingyenes ez a vikinges stratégia, vigyétek amíg lehet!

|

Hamarosan érkezik a folytatás, így a fejlesztők most ajándékba adják az első részt, de csak akkor, ha elég gyorsak vagytok.

Hirdetés

Ősszel kerül a virtuális polcokra a Swords & Soldiers II: Shawarmageddon, ennek apropóján döntött úgy a játékot fejlesztő Ronimo Games, hogy ingyenessé teszik a Swords & Soldiers HD-t.

Hirdetés

Ez az elsőre bohókásnak tűnő játék egy side-scrolling RTS, amiben vikingek, aztékok és kínai seregek csapnak össze egymással, hogy elnyerjék az istenek kegyét. Ehhez nyersanyagokat kell gyűjteni, egységeket csatába küldeni, és akár mágiát is bevetni annak érdekében, hogy legyűrjük az ellenséget. Az egyjátékos kampány mellett egy csomó többjátékos mód is vár rátok.

De érdemes sietni, mert a játék mindössze 24 óráig ingyenes, az óra pedig már ketyeg, de ha időben lecsaptok rá ide kattintva, örökre a tiétek. A fejlesztők egyébként ma indították el a második rész Kickstarter kampányát, amit itt tudtok lecsekkolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)