Hirdetés

Syberia 3 - Mégis készül!

|

Talán emlékeznek még néhányan az április elsején megjelent Microids bejelentésre...

Hirdetés

Akkor még azt hittük, hogy csak egy rossz tréfáról van szó. Sokan komolyan besértődtek a híre, ancikám napokig csuklott utána. Kiderült kérem, hogy lehet bocsánatot kérni. A Syberia 3 ugyanis készül, és a bejelentés egyáltalán nem volt kamu!

Aki olvasta a bejelentést, annak feltűnhet, hogy a Syberia 3 bejelentésekor elég érdekes kijelentéseket tettek a fejlesztők. A PC-re, és PS3-ra érkező kalandjáték elméletben közös kalandozásra ad majd lehetőséget, sőt elméletben néhány feladatot csak együtt tudunk majd végrehajtani.

 A hír leggyanúsabb elemet, a Still Life-ből ismerős Vic McPherson is tényleg szerepelni fog: a magánnyomozó az őskori elefántcsont-kereskedelem nyomait kutatja a messzi északon. Kate Walker társairól egyelőre semmi hír, de annyi biztos, hogy a mamutok keresése nem ért véget (pedig én úgy emlékszem, találtunk párat).

Benoit Sokal a második rész után kijelentette, hogy csak akkor hajlandó folytatást készíteni, ha elegendő pénze, és ideje lesz egy korszakalkotó játék elkészítéséhez. A Microids most biztosítja számára az erőforrásokat, így aztán Sokal bácsi újra munkába lendül. Az egyetlen bibi a PlayStation 3 átirattal van. A Sony ugyanis még nem adta belegyezését, hogy a Syberia 3 ott is megjelenjen. A PC verzió viszont tuitbiztos! A Syberia 3 teljesen 3d lesz, és 2010-ben érkezik. Halleluja!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)