Hirdetés

Syberia 3 - a sztoriról mesél az új trailer

|

Befutott az idei év egyik legjobban várt kalandjátékának legfrissebb előzetese, melyből tájékozódhatunk egy kicsit a harmadik rész eseményeiről.

Hirdetés

Kate Walker harmadik kalandja picit problémásabb lesz, mint eddig bármelyik. Anélkül, hogy teljesen ellőném, hogy mi történik majd a trailerben, annyit elárulhatok, hogy elég meglepő jeleneteket látunk a Syberia 3-ból.

A sztoriról, a karakterekről, és a titkokról mesél nekünk a játék egyik fejlesztője, miközben új helyszíneket és szereplőket láthatunk mozgás közben. Eddig úgy néz ki, hogy a széria és a kalandjátékok rajongói imádni fogják a játékot.

A Syberia 3 megjelenés április 20-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamikor a későbbiekben pedig Nintendo Switchre is. Amíg várakozunk, az első két rész végigjátszásával simán eltölthetjük az időt - és hogy, hogy nem, pont ezek járnak a legfrissebb GameStar magazin mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)