Hirdetés

System Shock 3 - félig kész a játék, új kiadót keresnek

|

A csapat ténylegesen elvált a Starbreeze-től, így most új kiadót keresnek a System Shock 3 munkálatainak befejezéséhez.

Hirdetés

Ahogy az már korábban kiderült, a Starbreeze és a System Shock 3 fejlesztéséért felelős Otherside Entertainment útjai elváltak. Warren Spector nagy örömmel jelentette, hogy ez nem sokban befolyásolta a munkát, és a fejlesztés már közelebb van a végéhez, mint az elejéhez.

Hirdetés

Ahhoz azonban, hogy a játék ténylegesen felkerüljön a boltok polcaira, most kiadói segítséget keresnek. A dizájner szerint nem lesz gond az új partner megtalálásával.

"Barátságosan elváltunk a Starbreeze-től, ami azt jelenti, hogy éppen új kiadót keresünk. A System Shock sorozat korábbi sikereinek és a fejlesztés állapotának köszönhetően bőven akad érdeklődő. A helyzet egyébként nem befolyásolta a munkát. A csapat a szokott rendben dolgozik a projekten."

Őszintén reméljük, hogy tényleg így van, és az öreg Warren nem csak marketingszöveget liheg az arcunkba. Elmondása szerint a folytatás hű maradt az eredeti epizódokhoz úgy, hogy új elemeket is behozott a megszokott játékélménybe. Nagyon szeretnénk látni végre, hogy ez hogyan is néz ki a gyakorlatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)