Hirdetés

Új videón a System Shock Remake

|

Néhány kiválasztott támogató már most bejárhatja a készülő játék pályáit. Nekünk marad a videó.

Hirdetés

A Nightdive Studios jól halad a System Shock Remake sokadjára újrakezdett fejlesztésével. Most eljutottak oda, hogy az igazán nagylelkű támogatókat (értsd: akik legalább 750 dollárt fizettek Kickstarteren) már be is engedték az alfába.

Hirdetés

A srácok elárulták, hogy az eredeti pályák eredeti textúráival nézhetjük meg egyelőre a játékot, az alfa célja pedig az, hogy tökéletesen újraépítsék a szinteket. Emiatt folyamatosan érkeznek majd a frissítések, de a játékosok már most felvehetik a különböző tárgyakat, elolvashatnak emaileket, visszahallgathatnak hangfelvételeket, sőt, különböző feladatokat is végrehajthatnak.

Az eredeti tervek szerint felújították volna a klasszikust, aztán dolgoztak egy ideig azon, hogy teljesen újragondolják a játékot, de a jelek szerint most megint az eredeti System Shockot próbálják rendbe tenni. Úgy látszik, hogy ennek most örülnek a támogatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)