Hirdetés

Szabadságon a World of Warcraft gladiátorai

|

Hivatalos Blizzard források is megerősítették, hogy a 10. Aréna szezon november 29-én ér véget.

Hirdetés

A hivatalos forrás Bashiok Twitter üzenete, melyben elkotyogja, hogy november 29-én bezárulnak az arénakapuk. Aztán persze dob egy fricskát az „interpret that as you will” kifejezéssel, ami nagyjából annyit takar, hogy értelmezzük ahogy nekünk tetszik.

A hír nemcsak a hardcore PvP-s arcoknak érdekes, hanem a végső Deathwing leszámolásra és a LFR (Looking for Raid) rendszerre váró PvE tömegeket is érinti. A Blizzard ugyanis az aréna szezonok lezárása környékére szokta időzíteni az új patchek élesítését. Jelen pillanatban két lehetséges opcióra van esély, az optimisták a november 29-es indulás mellett kardoskodnak, az érveik között szerepel, hogy a 9-es szezon június 28-én ért véget és másnap már élesítve lett a Rage of the Firelands patch. A türelmesebbek viszont azt állítják, hogy a tapasztalat azt mutatja, hogy általában 1 héttel az arénák bezárása után indul élesben a World of Warcraft új tartalma.

Abban azonban mindenki maradéktalanul egyetért, hogy a bejelentéssel csak a Skyrim megjelenéséről szerette volna a Blizzard elterelni a figyelmet. Csúnya, csúnya Blizzard!

Uraim, tegyék meg tétjeiket!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)