Hirdetés

Szaladjunk fel a hegyre, puskával

|

A mai játéközön ajánló keretében egy nyomasztó hangulatú FPS szerűséget mutatunk be nektek.

Hirdetés

A hegyeknek szemeik vannak! Aki esetleg ezt eddig nem tudta, már érdemes is volt neki ide kattintani. Fogadni merek, hogy sokan voltak ilyenek. Még jó, hogy van a játéközön ugye! Nos, ha már szemeik vannak akkor ne habozzunk, szúrjuk ki! Vagy lőjük. Végül is mindegy, csak ölni lehessen, és fröcsögjön a vér. Ebben a kis szösszenetben mindkettőre van esély. Az fps nézetnek és az egész pofás grafikának hála, egészen jól bele lehet élni magunkat a helyzetbe. Én legalábbis legalább háromszor hajítottam az egeremet a szoba másik felébe - és nem akarattal. Miután kicsi feleségem elég érdekes szemekkel nézte ahogy "dolgozom", a tesztelést abbahagytam 20 perc után, de addigra már legalább két ősz hajszálat szereztem. A történetről a rövid játszás miatt tehát nem tudok sokat mondani, de szerintem annyira ez most nem is lényeges. A játék meglepően parás, és nincs életerőnk, azaz, ha odaért a zombi, akkor nekünk reszeltek. Tárazni viszont nem kell, ergo hátráljunk, és lőjünk, minként az nagy vadak. Hajrá!(katt a képre)

runforthehills.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)