Hirdetés

Szállj be anyagilag Tim Schafer új kalandjátékába

|

Érdekes megoldással próbálja előteremteni az anyagiakat az új, klasszikus point and click kalandjátékához Tim Schafer.

Hirdetés

Tim Schafer-t gondolom senkinek sem kell bemutatnom, olyan játékok fűződnek a nevéhez, mint a Day of the Tentacle vagy a Full Throttle.

A legújabb ötlete az volt, hogy függetleníti magát a nagy kiadóktól és közvetlenül a felhasználóktól kér pénzt a játékai fejlesztésére. A terv az volt, hogy összekalapoznak 400.000 dollárt, amiből már el lehet készíteni egy jópofa kalandjátékot, amit aztán kiadnak. 15 dollár a minimum támogatás, ezért garantált bétateszterek lehetünk, megkapjuk a játékot és folyamatosan betekinthetünk a fejlesztés menetébe. Az ötlet óriási sikert aratott, már nyolc óra elteltével megvolt a 400 lepedő, ha jól tudom most bőven 1 millió dollár felett tartanak. Tim elmondta, hogy a maradék pénzt arra fogják fordítani, hogy jobban dokumentálják a fejlesztés körülményeit, további nyelvekre fordítsák le a játékot, illetve minőségibb tartalmat hozzanak létre.

Személy szerint nagyon szurkolok a Double Fine-nak, Anno imádtam ezt a stílust, jó lenne ismét a régi pompájukban ragyogni látni a kalandjátékokat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)