Hirdetés

Szalmabábukat kell kivégezni az Assassin's Creed Valhallában

|

Többen is nagyon furcsa jelenségbe futottak bele a Ubisoft új játékában.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla játéktere természetesen rengeteg egyéb tennivalóval igyekszik lekötni a figyelmünket a főbb küldetések mellett, így például elvállalhatunk olyan megbízatásokat, amelyek során végeznünk kell egy adott célponttal ahhoz, hogy bezsebelhessük a jutalmat.

Elég egyszerű feladatnak tűnik ez, ám egy mókás hiba miatt előfordulhat, hogy a játék által kijelölt NPC-vel olykor egészen furcsa formában találkozhatunk.

Hirdetés

Több játékos, köztük a Eurogamer egyik munkatársa is arról számolt be, hogy a kijelölt célpontja nem egészen az volt, akire számított. A szóban forgó NPC ugyanis nem egészen ember, hanem egy gyakorlásra szánt, szalmával kitömött bábu volt, amivel nyilvánvalóan jóval egyszerűbb volt elbánni, mint egy másik karakterrel.

Habár a fenti jelenség eléggé megkönnyítheti egy-egy bérgyilkosság teljesítését, azért nagy valószínűséggel mégiscsak egy hibáról van szó, ráadásul úgy tűnik, lehet még fokozni a dolgot. Egy Reddit-felhasználó például egy olyan szalmabábuval találkozott játék közben, ami egyszer csak életre kelt, és a közösségi oldalon lévő poszt címe alapján alaposan rá is hozta a frászt a játékosra.

this scared me more than any jumpscare ever could from r/AssassinsCreedValhala

Ti találkoztatok már valamelyik jelenséggel a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)