Hirdetés

Számos népszerű Xbox 360-as játék kapott frissítést

|

Azt viszont egyelőre senki nem árulta el, hogy mit tartalmaznak a csomagok.

Hirdetés

Frissítés: most már tudjuk, mi lehetett az ok. 76 címmel bővült az Xbox visszafelé kompatibilitással futtatható játékainak sora, és egy csomó játék kapott FPS Boostot.

Eredetileg írtuk: 2001. november 15-én a Microsoft útjára indította az eredeti Xboxot, ami azóta az egész világot meghódította és már 2 évtizede méltó versenytársa a Sony PlayStation konzoljainak. A zöldek az évforduló alkalmából egy 20. születésnapos élőadással is készülnek, de történt valami más, furcsább esemény is az évfordulón.

Hirdetés

Az Xbox csapata egy méretes adag Xbox 360-as játékhoz adott ki frissítést, olyan közönségkedvencek érintettek mint a Fallout 3, a Fallout New Vegas, a TES IV: Oblivion, a Fable anniversary, a Dead Space és a Dead Space 3, a Dragon Age Origins, a Dragon Age 2 és nem utolsósorban a Fable 2.

A Microsoft egyelőre nem árulta el, hogy milyen változásokat eszközöltek a felsorolt játékoknál, ugyanakkor okkal feltételezhetjük, hogy a jövőben ezek a címek jobban futnak majd a visszafele kompatibilitásnak köszönhetően. Valószínűleg mindenre fény derül az Xbox évfordulós élő adása alatt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)