Hirdetés

Szárnyalnak az Xbox eladások Japánban

|

Tarolt az Xbox a héten Japánban. Az összesített eladási mutatók szerint, minden más konzolnál több Xbox talált gazdára.

Hirdetés

Érdekes fejlemény, mert bár az Xbox 360 tagadhatatlanul egyre népszerűbb, a szigetországban általában azért a hazai termékek viszik a prímet. A nagy konzolháború során mindhárom cég igyekszik minél több exkluzív címmel elcsábítani a vásárlókat, több kevesebb sikerrel. Ez a hét a Microsoftnak kedvezett. A cég konzoljaiból 25.334 darabot sikerült értékesíteni, míg például Wii-ből csak 16.973 darab fogyott. Nem kell messzire menni, ha okokat keresünk. Mindenki egybehangzó véleménye szerint a Square Enix legújabb szerepjátékának megjelenése okozta a vásárlási hullámot. A Star Ocean 4: The Last Hope megjelenése után azonnal szép eladásokat produkált. Egy hét alatt 162.232 példányt sikerült értékesíteni, és úgy látszik a játék mellé sokan a konzolt is most szerezték be. Nem kell persze félteni a több konzolt sem, hiszen a legtöbb elemző szerint ez csak egy hirtelen fellángolás, egy jól csengő név miatt, és pár héten belül helyreáll a status quo.

 

star_ocean_4_profilelarge.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)