Hirdetés

Szauron szeme is megépült a Valheim világában

|

Már-már Minecraftot megközelítő dolgok készülnek a viking túlélős játékban.

Hirdetés

Kint van már néhány hete a Valheim, a játékot övező felhajtás viszont egy cseppet sem akar alábbhagyni. A játékosok egyre jobban beleszoknak a mechanikákba, miközben a modderek is folyamatosan tágítják a lehetőségek spektrumát.

A megjelenés óta eltelt néhány hétben láttunk már egy-két elképesztő alkotást, erre azonban nem voltunk felkészülve. Valaki megépítette Szauron szemét a Valheimben, ami valami hátborzongatóan hatalmas lett.

Hirdetés

A mod készítője, Rynborg egy videót is feltöltött a látványos képek mellé, hogy illusztrálja, mégis mekkora lett a Barad-dûr, azaz Szauron szeme. Az építmény nem csak magát a tornyot tartalmazza, azt körül öleli a Tolkien által megálmodott teljes erődítmény is.

A mod letöltéséhez a NexusMods-ra kell ellátogatnotok, innen letölthető az építmény. A használatához két modra lesz szükség, először az AdvancedBuildinget kell telepítenetek, majd a Forever Buildet, hogy minden tuti legyen.

A Valheim február másodikán jelent meg a Steamen és azóta is beton keményen tartja magát. A cikk írásának pillanatában is a negyedik legnépszerűbb játék, csak a CS:GO, Dota 2 és PUBG tudja maga mögé utasítani. Nektek bejön a vikinges túlélősdi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)