Hirdetés

Szavazz: játékosként milyen lenne neked a megfelelő netsebesség?

|

Hamarosan már 10 gigabites netet is választhatunk, de szükség van erre egyáltalán?

Hirdetés

A Digi tegnap jelentette be, hogy hamarosan elindítja az ország első lakossági 10 gigabites internetszolgáltatását, ennek kapcsán kezdtük el beszélgetni a szerkesztőségen belül arról, milyen az ideális netsebesség, és mi az, amit már a gyakorlatban nem igazán tud az ember kihasználni.

Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, ezért állítottuk össze az alábbi szavazást.

Hirdetés

Nyilván az internetválasztás első körben attól függ, hogy mely szolgáltatók érhetők el lakóhelyünkön, de szerencsére azért egyre több helyen lehet országszerte válogatni. Számotokra mi az ideális, gamerként elvárt sebesség?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)