Hirdetés

Szavazz: melyik volt a BioWare eddigi legjobb játéka?

|

Valamelyik Mass Effect? Netán az egyik Dragon Age? Vagy inkább a Baldur's Gate nálad a csúcstartó? Szavazz!

Hirdetés

A héten kiderül, sikerült-e megtörnie a BioWare-nek rossz szériáját, és a gyengécske Mass Effect: Andromeda, valamint a kudarcba fulladó Anthem után legalább a Mass Effect Legendary Editionnel tud-e javítani megítélésén, átlagán. A stúdió 1996 óta szolgáltatja nekünk a játékokat, múltjában számos klasszikus szerepel, és nem könnyű a legjobbat kiválasztani közülük.

Mi most mégis arra kérünk titeket, hogy állítsatok magatokban rangsort, és alább bökjetek rá arra, ami szerintetek a kiadó eddigi legjobb munkája.

Hirdetés

Nehéz összehasonlítani egy Baldur's Gate-et és egy Star Wars: Knights of the Old Republic-ot, vagy egy Dragon Age-et és egy Mass Effectet, de biztos van személyes kedvencetek. Ha gondoljátok, kommentben azt is kifejthetitek, miért épp azt választottátok, amit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)