Hirdetés

Szavazz: neked melyik játék tetszett a legjobban az Xbox Series X bemutatóján?

|

Téged is lenyűgözött a Bright Memory Infinite? Vagy inkább a DiRT 5 miatt olvadtál el?

Hirdetés

Tegnap, az Inside Xbox (itt a linken minden fontos infót és trailert megtaláltok) legújabb adása keretében végre megismerhettünk néhány játékot, ami a Microsoft új konzoljára biztosan érkezik, és megnézhettük, várhatóan hogy mutatnak majd futás közben. Azért több címnél is hangsúlyozták, hogy ez még nem a végleges látvány, úgyhogy fékezett izgalommal érdemes várni az őszt.

Hirdetés

Én személy szerint a DiRT 5-öt várom nagyon, de kíváncsi vagyok arra is, hogy az egyetlen fejlesztő által készített Bright Memory Infinite tényleg úgy néz-e majd ki, mint a videóban, és hogy a látványon felül játékmenetében is emlékezeteset tud-e nyújtani. Sajnos az Assassin's Creed Valhalla gameplay videója nem mutatott játékmenetet, akár erről is elmondhatjátok a véleményeteket alább. A fenti linken minden bejelentés cikkjét megtaláljátok, és ha készek vagytok felelősen dönteni, bökjetek rá valamely gombra alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)