Hirdetés

Szavazz a Peugeot koncepciókra

|

A Peugeot autógyár anno meghírdetett egy versenyt, aminek a győztese komoly hírnevet szerezhet magának.

Hirdetés

A Peugeot gyár eddig is híres volt érdekes megoldásokkal készült koncepció autóiról, ám most egy új verseny keretében bárki megmutathatta nekik, hogy mire is képes. A nevezés lezárultával közel 4000 pályamű, azaz koncepció autó terv érkezett be a tervezőkhöz, amikből 30-at választottak ki a döntőre. A döntést a netezők millióira bízták, így a 30 autócsoda közül mi választhatjuk ki, hogy melyik vigye el az első díjat. A győztes ugyanis élőben is láthatja majd az elképzelt járművet a Frankfurt Motor Show kiállításon, de a Microsoft Game Studios a Project Gotham Racing 4 játékba is beleteszi majd az autót. A szavazáshoz a lentebbi linkre kattintva egy rövid regisztráció után van lehetőség.
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)