Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb Age of Empires játék?

|

A négy számozott epizód mellett több spin-offot is fel tud mutatni az Age of Empires széria.

Hirdetés

Idén több közkedvelt játéksorozat is fontos jubileumot ünnepel: 40 éve van velünk a Microsoft Flight Simulator, 30 éves lett a Mortak Kombat, betöltötte a 25-öt a Grand Theft Auto, a Fallout, és bizony, az Age of Empires is. A Microsoft ebből az alkalomból egy streammel készült, ahol csupa izgalmas dolgot jelentett be, például konzolos változatokat, valamint a felújított Age of Mythlogy-t. Mi pedig az évforduló által felerősített nosztalgia hatása alatt állva úgy döntöttünk, hogy nektek szegezzük a kérdést: melyik a legjobb Age of Empires játék.

Megkönnyítendő a választást, egy kalap alá vettük ugyanazon címek különböző kiadásait, tehát mindegy, hogy hogy az adott epizódnak van HD, vagy még újabb, Definitive verziója, attól még egy játéknak számít. És hogy izgalmasabbá tegyük a versenyt, rajthoz állítottuk az Age of Mythology spin-offot is az évekkel ezelőtt lekapcsolt, majd a rajongók által a Project Celeste keretében feltámasztott Age of Empires Online-nal egyetemben.

Hirdetés

A voksolás szabályain nem változtattunk, mindössze egyetlen jelöltre nyomhattok rá, továbbá szokás szerint adott a lehetőség, hogy a "Csak az eredmény érdekel." opciót választva meglessétek a pillanatnyi állást, anélkül, hogy befolyásolnátok a szavazást.

Ha végeztetek, kommentben írjátok meg, miért az a kedvenc részetek, amelyiket voksotokkal támogattátok, és mit szeretnétek legközelebb látni a sorozattól: Age of Empires IV kiegészítőt, Age of Empires V-öt, Age of Mythology II-t, esetleg az imént felsoroltak helyett valami teljesen újat?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)