Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb Fallout?

|

Egymásnak feszülhetnek a régi vonalas és az új hullámos epizódok hívei. Vajon hányadik helyre fut be a Fallout 76?

Hirdetés

Idén ünnepli 25. évfordulóját a Fallout, amelyet többek között a Mad Max-filmek, valamint egy másik posztapokaliptikus szerepjáték, az ugyancsak az Interplay fejlesztette Wasteland inspirált. A Tim Cain vezénylete alatt született RPG-nek hála tudjuk, hogy a nyársra húzott leguánnál csak a kétfejű szarvasmarhából készült steak lehet ízletesebb. A folytatás már behozta a halálkaromtojásból készült omlettet is.

De persze nemcsak kulináris kuriózumai miatt zúgott bele a világ RPG-rajongó része a Falloutba, a szerelem szárba szökkenéséhez kellett még a világbajnok hangulat, a rendkívül rugalmas SPECIAL karakterfejlődési rendszer, a kétpólusúnál (jó kontra rossz) sokkal árnyaltabb, és ezáltal a játékost morális dilemmák elé állító küldetések és történetszálak. Ebben a cikkben meg is emlékeztünk a széria születésének körülményeiről, de azt utat is felidéztük, amelyet az elmúlt negyed századba bejárt.

Hirdetés

Ennyi idő alatt összesen kilenc Fallout készült, a korai izometrikus darabokat a Bethesda alatt már az akkori mérce szerint modernebbnek számító, opcionális külső és belső nézetet használó részek követték. Sőt még a mobilokra és az online játékok világába is tett egy-egy kitérőt a széria. De hogy ezek közül melyik a legjobb, annak eldöntését rátok bízzuk. Az alábbi szavazás során mindössze rá kell böknötök arra a Falloutra, amely véleményetek szerint felülmúlja a többit, mindegy, hogy PC-s, konzolos, muliplatform vagy mobilos címről van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)