Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik az év játéka?

|

Nincs már sok hátra az idei The Game Awardsig, ahol megválasztják az év játékát, ám mi most azt szeretnénk tudni, hogy te melyik jelöltnek adnád a trófeát.

Hirdetés

December 8-án hajnalban, megerősített biztonsági intézkedések mellett kezdetét veszi a 2023-as The Game Awards, amit sokan előszeretettel neveznek a videojátékok Oscar-gálájának. Hogy ez a párhuzam helytálló-e, annak eldöntését rátok bízzuk. Mi élőben közvetítjük majd az eseményeket, és folyamatosan szállítjuk a híreket, sőt még összefoglalóval és készülünk nektek, hogy ha netán nem akartok éjszakázni, akkor reggel mindent egy helyen megtaláljatok. A többórásra tervezett műsor folyamán egyébként nemcsak játékbejelentéseknek és világpremier trailereknek örülhetünk, hanem 31 kategóriában fognak győztest hirdetni a legjobb e-sport edzőtől az év játékáig. Idén elképesztően sűrű a mezőny, az év legjobban fogyó játéka, a Hogwarts Legacy például egyetlen jelölést sem kapott.

Érdeklődve várjuk, hogy a hat nominált közül melyik csípi majd meg az első helyet a királykategóriában. Más körülmények között akár nagyobb tétben is fogadni mernénk arra, hogy az új Zelda diadalmaskodik, de a Baldur's Gate 3 elképesztő sikere miatt már korántsem biztos, hogy a két vasat is a tűzben tartó Nintendo viszi haza a legértékesebb trófeát. És igazából a többi jelölt is okozhat meglepetést, szóval távolról sem lefutott a verseny.

Hirdetés

De nemcsak a hivatalos eredményre vagyunk kíváncsiak, hanem arra is, hogy szerintetek melyik játék érdemelni meg ezek közül a győzelmet, ezért arra kérünk, hogy szavazzatok az alább felsorolt címekre. A voksoláshoz nem kell egyebet tennetek, mint kiválasztanotok a kedvenceteket, majd szimplán rábökni vagy rákattintani attól függően, hogy egerésztek vagy érintőképernyőt tapogattok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)