Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt április legjobb játéka?

|

Nem a legutóbbi volt minden idők legerősebb hónapja a videojátékok történetében, de így talán könnyebb lesz kiválasztani a felhozatal legjobbját.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy milyen őrült hajrába kezdett a játékipar koratavasszal, talán nem is akkora tragédia, hogy áprilisra látványosan visszavette a tempóból, így több lehetőségünk jutott az eddig időszűke miatt kihagyott alkotásokkal játszani.

De ne legyünk igazságtalanok, áprilisnak is megvoltak a maga fénypontjai minden idők talán legjobb LEGO-játékával és magyar újdonságokkal, csak hogy néhány példát említsünk. Az pedig már most világos, hogy májusban sem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Noha az elmúlt hónap legfontosabb címei mellett minden érdemi megjelenésnek igyekeztünk helyet találni a listán, megeshet, hogy figyelmünk nem volt teljes, és ezért kimaradt a felsorolásból egy-egy áprilisi játék, amely szerintetek alkalmasabb a többinél a hónap játéka cím birtoklására. Ha így van, a "Más, megírom kommentben" opciót javasoljuk, míg a voksolni nem óhajtó, ám a szavazás állására kíváncsi olvasóinknak a "Csak az eredmények érdekelnek" válaszlehetőséget ajánljuk.

Miután a mindössze néhány másodpercig tartó folyamat végére értetek (lista átböngészése, majd kattintás), és megtettétek, amit lehetett kedvencetek győzelme érdekében, írjátok meg kommentben, hogy miért épp azt a játékot tartjátok április legjobbjának.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)