Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt december legjobb játéka?

|

Az év utolsó hónapjára is jutottak nagy címek és a figyelmünkre érdemes megjelenések.

Hirdetés

Mielőtt hosszú hetekre hibernálták volna magukat a játékipar szereplői, még néhány nagyobb játékot kituszkoltak az ajtón, ám a nagy sietségnek sajnos megint az lett az eredménye, hogy utólag kellett javítani például a The Callisto Protocol és az új generációs The Witcher 3: Wild Hunt hibáit. Ennek dacára mindkettőt esélyesnek látjuk arra, hogy megnyerje a szavazást, de az újszerű, ám megosztó effektekkel feldobott Need for Speed Unboundból, vagy a körökre osztott harcokat randiszimulátorokból ismerős megoldásokkal vegyítő Marvel's Midnight Sunsból is simán lehet befutó.

Sőt, azt sem tartjuk kizártnak, hogy Justin Roiland agyament FPS-ét, a High on Life-ot hozzátok majd ki győztesnek, miként a legendás Master of Magic utódját, valamint a Kinghts of Honor 2: Sovereignt sem írnánk le. Minden rajtatok múlik...

Hirdetés

Ezennel át is adnánk nektek a terepet, hogy a felsorolt címek közül kikeressétek az a játékot, amelyik szerintetek a legjobb. Előfordulhat, hogy az általatok favorizált cím lemaradt a listáról, ebben az esetben a "Más, megírom kommentben." opció a megoldás. Ha pedig nem szeretnétek dönteni, ám kíváncsiak vagytok az eredményre, akkor a szavazás állását semmilyen formában sem befolyásoló "Csak az eredmény érdekel." válaszlehetőséget javasoljuk.

Hálásak lennénk érte, ha a voksolást követően maradnátok még egy kicsit, és kifejtenétek lent a kommentek között, hogy miért épp arra a játékra esett a választásotok, amelyiket a hónap legjobbjának gondoljátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)