Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt december legjobb játéka?

|

Nem az év utolsó hónapja volt a legerősebb, de így legalább könnyebb kiválasztani a kedvenceteket.

Hirdetés

Ritkán szokott előfordulni, hogy AAA kategóriás játékok megjelenését időzítsék a kiadók decemberre, 2021-ben azonban mégis úgy alakult, hogy a Halo Infinite rajtja az év utolsó hónapjára esett. És ha nem lett volna még több időre szüksége a Techlandnek, akkor már túl lennénk a Dying Light 2 Stay Human premierjén is. Nem beszélve az utolsó pillanatban elhalasztott Syberia: The World Before-ról, igaz, ez utóbbi már másik ligában játszik.

Mindennek dacára sem állíthatjuk, hogy kizárólag Master Chief visszatérésének örülhettek a játékosok decemberben, akadt azért még pár érdekesebb cím, például az űrhajós Chorus, a bájos The Gunk és a Hitchcock-rajongóknak szánt Vertigo.

Hirdetés

De nem mi fogjuk megmondani, hogy az év utolsó hónapjára maradt újdonságok (vagy újrakiadások és portok) körül melyik volt a legjobb, döntsétek el inkább ti a szokott módon, szavazással. Csupán rá kell böknötök a decemberi kedvencetekre.

Bár a szavazás során csak egy játékot tudtok választani, a kommentek között nyugodtan megnevezhettek továbbiakat is, sőt örülnénk, ha megosztanátok velünk, hogy miért épp egyik vagy másik cím volt szerintetek a legjobb decemberben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)