Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt február legjobb játéka?

|

Az átlagnál jóval erősebb és izgalmasabb volt a februári felhozatal idén, tele meglepetésekkel, szuper játékokkal és sajnos kínos kudarcokkal is.

Hirdetés

Naiv gondolat volt akár csak egy pillanatig is azt feltételezni, hogy a 2023-as dömpinget követően szusszanhatunk egy kicsit, és lesz majd időnk az elmaradásaink pótlására. A játékipar ugyanis nem lassít, nem fogja vissza magát, és mindenek előtt nem ismer kegyelmet. Az utóbbi néhány hétben olyan alkotásoknak örülhettünk, mint az előzetes várakozásainkat jócskán felülmúló Helldivers 2, a szerepjátékosokat megszólító Final Fantasy VII Rebirth, az ugyancsak nekik szánt Banishers: Ghosts of New Eden és Persona 3 Reload, de a hazai fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale konzolos verziójával és a Tomb Raider I-III Remastereddel töltött órákat sem éreztük eltékozolt időnek.

Ezzel szemben az Arkham-trilógia fejlesztőitől érkezett Suicide Squad: Kill The Justice Leage, az AAAA kategóriásnak mondott Skull and Bones, valamint a felesleges újrafeldolgozások táborát gyarapító Brothers: A Tale of Two Sons Remake miatt csak szomorúan csóválni tudjuk a fejünket. Többet és jobbat vártunk.

Hirdetés

Az imént linkelt tesztek a mi véleményünket tükrözik csupán, nem tekintjük szentírásnak, és az égadta világon semmi baj nincs azzal, ha történetesen a Ubisoft kalózkalandját élveztétek a legjobban a februárban megjelent játékok közül. Természetesen erre a játékra is szavazhattok számos másik mellett, ám ha a kedvenceteket kifelejtettük volna a felsorolásból, akkor sincs minden veszve, mert választhatjátok a "Más, megírom kommentben." opciót. Amennyiben pedig kimaradnátok a voksolásból, ám kíváncsiak vagytok arra, hogy melyik játék végez az élen, a "Nem szavazok, csak az eredmény érdekel." válaszlehetőség való nektek.

Megköszönjük, ha az urnától való távozás után a kommentek között kifejtenétek hogy miért épp a kiszemelt címre esett a választásotok, vagy miért nem szavaztatok egyáltalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)