Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt január legjobb játéka?

|

Nem volt túl bőséges a kínálat, de kíváncsiak vagyunk, az újdonságok közül ti mit élveztetek a legjobban.

Hirdetés

Ahogy azt tegnap közzétett, a februári és márciusi játékmegjelenéseket összegző cikkünkben is láthattátok, a nem kimondottan mozgalmas januárt egy hasonlóan sovány hónap követi, de ha a most megjelenő címek milliós eladásokra nem is számíthatnak, szűkebb rétegek igényeit simán kiszolgálhatják. 

Térjünk viszont vissza egy pillanatra még az elmúlt 31 nap kínálatához, amiben akadt pár kiemelkedő cím.

Hirdetés

Mi például visszafogottan, de lelkesedtünk mind a Hitman III-ért, mind a The Mediumért, és... nos, más igazából nem is ragadta meg a figyelmünket. Ha nektek igen, bökjetek rá alább, és kommentben fejtsétek ki, mivel játszottatok januárban, mi tetszett a legjobban, és akár azt is, hogy mit vártok a következő hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)