Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt június legjobb játéka?

|

Sokat elárul az elmúlt hónapról, hogy egy mobilos cím volt a legfontosabb megjelenés.

Hirdetés

Nem nyomott ugyan teljes satuféket a játékipar, de a tavaszi, vagy az őszi időszakokhoz hasonlítva haloványnak találhatjuk az elmúlt hónap felhozatalát, és egyelőre a júliusi játékkínálat sem tűnik acélosabbnak. Elképzelhető persze, hogy a következő hetekben beeshet még pár meglepetés, emiatt elhamarkodott döntés lenne máris tollba mondani az ítéletet, visszatérünk rá augusztus 1-jén.

Most úgyis azért vagyunk itt, hogy június játékmegjelenéseit helyezzük mérlegre. Vajon a mikrotranzakciós lehetőségekkel agyontömött Diablo Immortal lesz a befutó? Netán a The Quarry című interaktív tinihorror csípi meg az első helyet a Mario Strikers: Battle League és a The Elder Scrolls Online: High Isle orra előtt? Csakis rajtatok múlik, szavazzatok!

Hirdetés

Rutinos szavazóinknak aligha szükséges elmagyaráznunk a voksolás menetét, de nem árthat röviden összefoglalni a teendőket azok kedvéért, akik első alkalommal fejezik ki ily módon véleményüket. A listán címek közül a leginkább rokonszenvesre kell csupán egyet kattintanotok, és már túl is vagytok az egészen. Amennyiben kimaradt volna a kedvencetek a felsorolásból, a 'Más, megírom kommentben' opciót érdemes választani, ha pedig a szavazásból kimaradnátok, de azért az arányokat meglesnétek, akkor a 'Csak az eredmények érdekelnek' opció való nektek.

Miután végeztetek, meg is oszthatjátok velünk kommentben, hogy miért épp az általatok favorizált játékot tartjátok a hónap legjobbjának, de annak az okát is szívesen megismernénk, ha esetleg úgy érzitek, egyetlen említésre méltó alkotás sem jelent meg június folyamán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)