Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt június legjobb játéka?

|

Csakis rajtatok múlik, hogy simán behúzza-e a győzelmet a Diablo IV, vagy megakadályozza ebben a Street Fighter 6, a Final Fantasy XVI, vagy egy másik júniusban megjelent játék.

Hirdetés

Ha pusztán a számokat nézzük, kevesebb újdonságot tartogatott számunkra az elmúlt 30 nap, mint az azt megelőző hónap, ám az összességében jobbnak mondható minőség bőven ellensúlyozta a csekélyebb mennyiséget. Mivel egytől-egyig kiváló értékeléseket kaptak a szaksajtótól, illetve mi is szerettük őket, előzetesen az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a Diablo IV, a Street Fighter 6 és a Final Fantasy XVI meccseli majd le egymással, hogy melyikük hol foglal helyet a dobogón.

De annak az esélyét sem zárhatjuk ki, hogy meglepetésként teljesen már eredmény születik, és olyan alkotást hoztok ki győztesként, amelyikre nem számítunk. A sorrendet ezúttal is a ti szavazataitok fogják meghatározni.

Hirdetés

Maga a voksolás egyszerűbb nem is lehetne. Mindössze annyi a dolgotok, hogy ráböktök a felsorolt címek valamelyikére. Ezt amúgy egyszer tehetitek meg. Ha esetleg nem találjátok személyes kedvenceteket a listán, válasszátok a Más, megírom kommentben opciót. Emellett pedig szokás szerint lehetőséget adunk arra is, hogy ha csak az eredményre vagytok kíváncsiak, azt anélkül is megleshessétek, hogy bármilyen módon befolyásolnátok a szavazás állását.

Végezetül arra bátorítanánk titeket, hogy írjátok meg kommentben, miért adtátok voksotokat a kiválasztott játékra, de ha netán úgy vélitek, hogy a júniusi termésből egyetlen cím sem érdemli meg, hogy rá szavazzatok, annak is szívesen megismernénk az okát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)