Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt július legjobb játéka?

|

Mondj véleményt, hallasd a hangod: melyik a legjobb cím?

Hirdetés

Lényegében szabadságra ment az elmúlt hónapban a tripla A kategória, de ezt hiba lenne tragédiaként felfogni. Egyrészt ilyenkor enyhül rajtunk a játékosokon a nyomás, különösen azok lélegezhetnek fel, akik rettenetesen rosszul viselik, ha kimaradnak valamiből, vagy nem tudják a lépést tartani barátaikkal, ismerőseikkel.

Másfelől pedig ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy rivaldafénybe kerüljenek a kisebb költségvetésű címek. Ráadásul ezek éppoly szórakoztatóak tudnak lenni (vagy akár még jobbak), mint azok, amelyek fejlesztésére lassan több pénzt tapsolnak el, mint egy hollywoodi blockbuster aspiránsra. A júliusi felhozatal nagyrészt ilyen alkotásokból állt.

Hirdetés

A szavazás menetét a legtöbben alighanem kívülről fújjátok, de feltételezve, hogy van, aki most először vesz részt ilyenben, röviden összefoglaljuk, hogy mi a teendő. Nincs más dolgotok, mint az alábbi felsorolásból kiválasztani azt az EGY címet, amit a hónap legjobbjának gondoltok, majd rábökni, és már készen is vagytok. Amennyiben, nem került fel a listára a favoritotok, válasszátok a "Más, megírom kommentben." opciót, ha pedig voksolni nem akartok, ellenben a szavazás állását meglesnétek, úgy a "Csak az eredmény érdekel." opció való nektek.

Örömmel vennénk továbbá, ha lent a kommentek között megosztanátok velünk és egymással, a voksolás után, hogy miért épp az a játék érdemelte ki a szavazatotokat, amelyiket július legjobbjának választottátok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)