Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt május legjobb játéka?

|

Instant klasszikust és orbitális bukásokat is köszönhettünk az év ötödik hónapjának.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt még azt hittük, hogy ha a végső győzelemre nem is lesz feltétlenül esélyes, legalább a dobogó közelébe odaférhet az Arkane Austin újdonsága, ám a Redfall csúfos kudarcnak bizonyult, a The Lord of the Rings: Gollum pedig - aminek esetleges kiválóságával kapcsolatban egyáltalán nem tápláltunk illúziókat - még a vérszegény vámpíros loot shootert is alulmúlta.

Adódik tehát a kérdés, hogy melyik májusi megjelenésnek lehet esélye a toronymagas favorit The Legend of Zelda: Tears of the Kingdommal szemben? Netán a nosztalgikus húrokat pengető LEGO 2K Drive, esetleg szintén múltidézéssel támadó System Shock remake, az izzasztó Darkest Dungeon II vagy valami más? A választ ti fogjátok megadni azáltal, hogy szavaztok.

Hirdetés

A voksolás menete pontosan úgy zajlik, ahogy az ezt megelőző több tucat alkalommal. A felsorolt címek közül bökjetek rá arra, amelyik szerintetek május legjobb játéka, de ha esetleg nem találnátok kedvenceteket a listán, akkor válasszátok a 'Más, megírom kommentben' opciót. Természetesen most is gondoltunk azokra, akik kíváncsiak az eredményre, de szavazni nem szeretnének - nekik való a 'Csak az eredmény érdekel' opció.

Ha végeztetek, írjátok meg lent, a kommentek között, hogy miért azt a játékot tartjátok a hónap legkiválóbbikának, amelyiket támogattátok. De azt se tartsátok magatokban, ha szerintetek netán tragikusan rossz volt a mögöttünk hagyott 31 nap, és egyetlen számotokra izgalmas cím sem látott napvilágot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)