Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt március legjobb játéka?

|

Rajtad is múlik, hogy a Dragon's Dogma 2-nek, a Rise of the Roninnak vagy valamelyik másik játéknak sikerül-e az élen végeznie.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy eseménytelenül telt március hava, hiszen az elmúlt 31 napban kaptunk régóta várt folytatásokat (Dragon's Dogma 2, Outcast - A New Beginning) és izgalmas új IP-t (Rise of the Rōnin), de még újrakezdett klasszikusnak (Alone in the Dark) is örülhettünk. Ezzel párhuzamosan pedig új platformokra  látogatott el az As Dusk Falls, a Hi-Fi Rush, a Horizon Forbidden West és a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy is, hogy még többen játszhassanak velük.

Bőven van tehát most is miből választani, roppant kíváncsiak vagyunk, hogy a papírforma érvényesül-e, vagy meglepetést okoz a végső sorrend.

Hirdetés

Aki már voksolt korábban, nyugodtan ugorja át a következő sorokat, és adja le szavazatát. Az újoncok kedvéért viszont érdemes elismételni, hogy mindössze egyetlen jelöltet lehet választani a felsoroltak közül. Ha esetleg kimaradt volna az a márciusi játék, amelyik szerinted a legjobb, akkor nem vitás, hogy a "Más, megírom kommentben." a neked való opció. Ez alatt egyébként találsz még egyet, mely így hangzik: "Nem szavazok, csak az eredmény érdekel." Ez is magáért beszél, a lényeg, hogy ha nem tudsz vagy nem akarsz választani, de azért szeretnéd látni, hogy melyik játék vezet, akkor így anélkül lesheted meg az eredményt, hogy befolyásolnád a szavazást.

Miután végeztél, kommentben meg is indokolhatod a döntésedet - természetesen nem kötelező így tenned, de minket érdekel, hogy miért ez vagy az a játék érdemelte ki a támogatásodat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)