Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt március legjobb játéka?

|

Rajtatok a sor, hogy arról meséljetek, melyik volt a kedvenc márciusi videojátékotok.

Hirdetés

Meglehetősen haloványan indult a 2021-es év a játékmegjelenések terén, és márciusban sem érkeztek óriási újdonságok, de azért persze így is bőven volt mivel játszani. 

A feladatotok végtelenül egyszerű lesz most az alábbi szavazásnál: arra a játékra kell ráböknötök, ami a ti szíveteknek a legkedvesebb volt a friss márciusi megjelenések között. 

Hirdetés

Mi kiemeltünk pár címet (volt itt például azért egy pörgős Monster Hunter Rise, vagy épp egy végtelenül cuki It Takes Two is), de természetesen szabadon lehet bővíteni a listát, illetve lent a kommentek között jöhetnek a hosszabb kifejtősebb válaszok is. Ha pedig az áprilisi felhozatalra vagytok kíváncsiak, akkor erről már cikket is olvashattok, és videót is nézhettek nálunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)