Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt november legjobb játéka?

|

Az Xbox Series X és S konzolok, valamint a PlayStation 5 hivatalos megjelenése egy halom izgalmas játékot is hozott, közülük kell most kiválasztanotok a kedvenceteket.

Hirdetés

Nagy reményekkel esünk neki a konzolos generációváltásoknak körülbelül hét évenként, aztán általában a nyitócímek között ritkán találunk tényleg maradandó alkotásokat. Az új Xbox és PlayStation vasak érkeztével szerintem nem lehet azonban okunk igazi panaszra.

Sok multiplatfom megjelenést is az új generáció debütálására időzítettek a kiadók, így végül idén novemberben egy elég masszív listából kell kiválasztanotok a saját személyes kedvenceteket. Bőven van miből válogatni a Microsoft és a Sony konzoljain, a jó öreg PC-n, és természetesen Nintendo Switchen is, olyan címeket kaptunk, mint a Yakuza: Like a Dragon, a World of Warcraft: Shadowlands, az Assassin's Creed Valhalla, a Call of Duty: Black Ops Cold War, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, vagy épp az újrakevert Demon's Souls.

Hirdetés

A feladatotok alapvetően végtelenül egyszerű, mindössze egyetlen egy játék címére kell ráböknötök. Igazából azonban ez cseppet sem könnyű döntés, ugyanis elég erősre sikeredett a 2020-as november még úgy is, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenése idén decemberre csúszott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)