Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt október legjobb játéka?

|

Nagyon erős konkurenciát kapott a PlayStation 5 legfontosabb idei címe, így nem lepődnénk meg, ha kicsúszna a győzelem a Marvel's Spider-Man 2 markából.

Hirdetés

Nagyon rég nem volt ennyire erős éve a játékiparnak, és még koránt sincs vége az ígéretes alkotások áradatának. Mindennek következtében annyira kiélezett a verseny a figyelmünkért, a pénzünkért és a szabadidőnkért küzdő címek között, hogy nem lehet magabiztosan megtippelni egy-egy voksolás előtt, hogy melyik játék gyűjti be a legtöbb szavazatot. Szeptemberben meglepő eredmény született, amikor a Starfield és a PS5-ös Baldur's Gate 3 is alulmaradt a Cyberpunk 2077 kiegészítőjével, a Phantom Libertyvel szemben.

Ebből kiindulva távolról sem garantált, hogy a Marvel's Spider-Man 2-nek sikerül behúznia az első helyet, amikor az Assassin's Creed Mirage és az Alan Wake 2 is ugyanúgy az aranyéremre pályázik, de persze az sincs kizárva, hogy végül nem az imént említett trojkából kerül ki a győztes.

Hirdetés

A döntés szokás szerint a ti kezetekben van, az alább felsorolt címek közül akármelyikre szavazhattok, de ha véletlenül lehagytuk volna személyes favoritotokat a listáról, akkor válasszátok a "Más, megírom kommentben." opciót. És persze arra is van mód, hogy az eredmény befolyásolása nélkül meglessétek az eredményt, ha kíváncsiak vagytok rá, ám szavazni nem szeretnétek, ebben az esetben a "Csak az eredmény érdekel." opció való nektek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)