Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt október legjobb játéka?

|

Mondjátok meg ti, hogy melyik játék volt az elmúlt hónap legjobbja! Minden szavazat számít.

Hirdetés

Noha felmerülhetett egyesekben a kérdés, hogy ha már egyszer ennyire közel volt az új generációs konzolok megjelenése, akkor ugyan miért nem vártak még egy kicsit az októberi címekért felelős kiadók és fejlesztők, hogy a PS5 és az Xbox Series X|S konzolok közönségét is kiszolgálhassák?

Nos, egyfelől még jó darabig nagyobb lesz a jelenlegi konzolgeneráción elérhető játékosbázis, másfelől pedig a visszafelé kompatibilitás okán amúgy is gond nélkül elfutnak majd a novemberben debütáló masinákon, ráadásul semmiről sem maradnak le, ha valamivel később jelentkeznek csak a rájuk optimalizált változatokkal. Amelyik cég jó pontot akar szerezni a játékosoknál, az ingyen kínálhatja a frissítés lehetőségét, amelyiknek fontosabb az azonnali profit, pénzt kér érte.

Hirdetés

Szóval PS5 és XSX|S nélkül is megjelenésekkel sűrűn tarkított, mozgalmas hónapot zárt a játékipar, bőven volt miből választanunk, még ha nem is lehettünk minden alkalommal maradéktalanul elégedettek a végeredménnyel. Kellemes élményként őrizzük meg például a Star Wars Squadrons pilótafülkéiben töltött órákat és a Baldur's Gate 3 első fejezetében átélt kalandokat. Élvezettel nosztalgiáztunk az Age of Empires III: Definitive Edition csataterein, szívattuk a Pokoli szomszédok szerencsétlen (ám végső soron ellenszenves) Mr. Rottweilerét, és persze visszafoglaltuk Londont a Watch Dogs Legion utcán verbuvált alkalmi hőseinek szerepében.

Ugyanakkor nem akarunk mi dönteni arról, hogy melyik játék volt a hónap legjobbja, erről határozzatok csak szépen ti, ahogy teszitek már egy ideje hónapról hónapra. Amennyiben a terebélyes listáról lemaradt volna a kedvencetek, írjátok meg kommentben, és persze arra is van lehetőség, hogy csak az eredményt lessétek meg, elvégre nem kötelező szavazni, de örülünk, ha így tesztek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)