Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt szeptember legjobb játéka?

|

Izgalmas feladat lesz ennyi kiváló jelölt közül kiválasztani a címre leginkább érdemeset.

Hirdetés

Rendkívül bőséges, jóval átlagon felüli volt a szeptemberi játéktermés, mind az AAA szegmens, mind az indie szcéna kitett magáért, és a skála két végpontja között elhelyezkedő alkotásokból is érkezett pár minőségi darab. Más körülmények között könnyedén behúzhatná a győzelmet akár a Starfield, akár a Mortal Kombat 1, de a Baldur's Gate 3 PlayStation 5-ös kiadása és a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty esélyei sem lennének rosszak.

Most azonban egymás ellen versenyeznek, amibe sok más mellett olyan alkotások is beleszólhatnak, mint a Lies of P, a The Crew Motorsport, az EA Sports FC és a Cocoon. Izgatottan várjuk tehát, hogy melyik játék lesz a győztes, az eredmény pedig mint mindig, csakis rajtatok múlik.

Hirdetés

Mivel előfordulhat, hogy nem mindenki ismeri a szavazás menetét, gyorsan összefoglaljuk a lépéseket. Először is ki kell választanotok a listán szereplő jelöltek közül azt, amelyik meglátásotok szerint a leginkább megérdemli, hogy a hónap legjobbjának nevezzük. Ha megvan, egyszerűen bökjetek rá, egyéb teendőtök nincs. Szokás szerint gondoltunk azokra is, akik nem találják a favoritjukat a felsorolt játékok között (nem kizárt, hogy pár cím lemaradt, elég sűrű hónap volt), az ő problémájukra a "Más, megírom kommentben opció a megoldás." Végezetül pedig van még egy lehetőség, amit arra használhattok, hogy az eredmény befolyásolása nélkül meglessétek a szavazás állását, ez a "Csak az eredmény érdekel." opció.

Ha végeztetek a voksolással, írjátok meg kommentben, hogy mi alapján hoztátok meg döntéseteket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)