Hirdetés

Szavazz: te a Roxfort melyik házához csatlakozol a Hogwarts Legacyben?

|

Ideje színt vallani: most kiderül, hogy ki mardekáros, ki szurkol a Griffendélnek, kinek vágya a Hollóháthoz csatlakozni, és ki érezné jól magát hugrabugosként.

Hirdetés

Miként Harryéket besorolta a Teszlek Süveg J. K. Rowling regényfolyamának (és az azok nyomán készült filmek) első felvonásában az általa megfelelőnek gondolt házba, úgy a száz évvel korábban játszódó Hogwarts Legacy főhősének is át kell esnie ezen a "szertartáson", mielőtt megkezdhetné tanulmányait a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola újdonsült diákjaként. A fejlesztők azonban nem akarták ezt a döntést kizárólag a véletlenre bízni, ezért lehetőséget adtak rá, hogy magunk válasszuk meg, melyik házhoz csatlakoznánk, amennyiben nem értenénk egyet a süveggel.

Arról, hogy mekkora jelentőséggel bír, hogy a Griffendél, a Hollóhát, a Hubrabug vagy a Mardekár (a felsorolás betűrendet követ, és nem értékítéletet tükröz, még mielőtt bárkiben is felmerülne ilyen komisz gondolat) színeit viseljük a játékban, itt olvashattok. Mielőtt azonban elkattintanátok, arra kérnénk benneteket, hogy valljatok színt, és az alábbi szavazásban jelöljétek meg azt a házat, amelyikhez csatlakoztatok, vagy csatlakozni fogtok, amennyiben csak később szerzitek meg a Hogwarts Legacyt.

Hirdetés

A voksolás menetét ismeritek: csupán egyet lehet kiválasztani a felkínált opciók közül, és amint arra ráböktetek, már készen is vagytok. Szokás szerint most is gondoltunk azokra, akik valamilyen okból nem köteleznék el magukat, ám azért meglesnék, hogy épp miként is áll a szavazás. Miután végeztetek, írjátok meg kommentben, hogy miért épp arra a házra esett a választásotok, amelyiket megjelöltétek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)